ЗДО "Первоцвіт"
Гостомельська селищна рада

СЕМІНАР-ПРАКТИКУМ

 Садочок "Первоцвіт"  розпочав   новий 2019  рік  з семінару-практикуму   для завідуючих  ЗДО на тему:   "Організація  охорони праці в закладі  дошкільної  освіти"    ( 03.01.2019 р.)

 На семінарі-практикумі були присутні: головний спеціаліст з дошкільного виховання Галина Степанівна Заєць та заступник начальника управління освіти і науки Ірпінської міської ради  Вікторія Петрівна  Баран.

Завідуюча ДНЗ "Первоцвіт" Наталія Олексіївна Петриченко висвітлила  дану   тему з використанням мультимедійної презентації: обовязки  управління освітою, керівника закладу, працівників  по організації роботи з охорони праці в  ЗДО;  ознайомила з  інструкціями та  нормативною документацією  з  ОП.

Під час практичноїчастини семінару  протестувала завідуючих з питання "Навчання та перевірка знань працівників  закладу з охорони праці та техніки безпеки" ( проведення інструктажів)

Завідуючі  активно обговорювали тему заходу,  ділилися власним досвідом. 

Захід закінчився на позитивній ноті. Завідуюча ЗДО №1 "Лісова пісня" Нельзіна Марія Демянівна прийняла вітання від управління освіти і науки та колег з нагоди 25-літнього ювілею закладу та подяку за багаторічну, творчу, віддану працю в дошкіллі Приірпіння.

 

 

 

« повернутися до списку новин

Електронна реєстрація в ДНЗ

Яндекс.Метрика

Логін: *

Пароль: *