ЗДО "Первоцвіт"
Гостомельська селищна рада

Тиждень гри

Протягом  06 – 10.02.2017р. в дошкільному навчальному закладі "Первоцвіт"  проходив  тиждень  гри та іграшки.

Так в молодшій групі (Клим Н.М.) були проведені бесіди з дітьми на тему: «Світ предметів. Іграшки», «Народна іграшка»  і на основі отриманих знань заняття з зображувальної діяльності: аплікація «Башточка» , ліплення «Лялька - неваляйка», малювання «Мій дзвінкий веселий м’яч».

Проводились дидактичні ігри : «Що в торбинці», «У ляльки день народження»,  «Лялька на прогулянці», «Подаруємо лялькам стрічки»

Проведено гру-забаву «Іграшки в гостях у дітей».

В середній групі (Рувук Н.М.) діти вчили вірші Г.Бойка «Лялька» та А.Барто «М’яч» , будували для ляльок будиночки з конструктора « Лего», створювали різні  ігрові ситуації «Ведмедик захворів», «Нагодуй ляльку», «Вдягни ляльку на прогулянку».

Вихователь вчила дітей гратись в пальчикові ігри.

В старшій групі (Комаренко Ю.В.) кожний день тижня проходив під визначеною темою і всі форми роботи з дітьми були підпорядковані даній темі.

Так в понеділок  діти подорожували в космос, у вівторок ходили в гості до бабусі Марусі, в середу був олімпійський день, четвер – у гості в Зимове місто, а в пятницю – до Казки.

Цікаво було організовано зустріч дітей з іграшками їх батьків

З батьками було організовано консультацію «Пограйте зі своїм малюком», де вони отримали поради щодо організації ігрової діяльності дітей вдома, які іграшки слід купувати дітям, а які не слі

Було виготовлено макет вулиці Проскурівської для творчих ігор по вивченню правил дорожнього руху, логіко-математичну гру «Танграм», дидактичну гру «Звари борщ та компот».

Батьками  пошито атрибут – пожежну машину для сюжетно-рольової гри «Пожежники».

 

 

« повернутися до списку новин

Електронна реєстрація в ДНЗ

Яндекс.Метрика

Логін: *

Пароль: *